Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3

Wie het zwem-ABC heeft behaald, heeft het predikaat ‘zwemveilig’. Maar na het zwem-ABC is het mogelijk om de zwemvaardigheid nog verder te vergroten met de zwemvaardigheidsdiploma’s

1, 2 en 3. Zeker voor jonge kinderen die het zwem-ABC hebben voltooid, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden. Met de zwemvaardigheidsdiploma’s is dit heel goed mogelijk. De lessen voor de zwemvaardigheidsdiploma’s vinden plaats op woensdagavond.

Zwemvaardigheid 1 van 18.00 tot 18.40 en zwemvaardigheid 2 en 3 van 18.40 tot 19.20.

Zwemvaardigheid 1

Zwemvaardigheid 2

Zwemvaardigheid 3

OPROEP

Heb je interesse om je zwemvaardigheidsdiploma te gaan halen of wil je meer informatie over deze lessen dan kun je contact opnemen met:

Ben Sliggers               : coördinator zwem ABC

Telefoonnummer :06 22236164

E-mail                  : crez@velserzwemvereniging.nl

Hij is op maandag- en woensdagavond aanwezig in het zwembad.

Je moet wel in het bezit zijn van zwemdiploma’s A, B en C. Je kunt ook een bericht achterlaten bij de tafel van VZV.

Wij bedanken: