nieuwsbrief november 2020 -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

nieuwsbrief november 2020

Vzv nieuwsbrief, jaargang 3, nr. 3. november 2020

Beste leden, ouders, verzorgers, familie, vrienden en sponsors van de Velser Zwem Vereniging!

Bestuur 

Vanwege de nieuwste ontwikkelingen een extra Vzv Nieuwsbrief om u te informeren. We mogen dus gedeeltelijk weer zwemmen bij Vzv. Echter hebben we als Bestuur nog steeds geen definitief besluit gehoord vanuit de gemeente Velsen tav eventuele compensaties vanuit de eerste lockdown in dit voorjaar en na de meest recente sluiting van het bad. Onze visie, wensen en eisen zijn bekend bij de gemeente. Helaas is de gemeente ook afhankelijk van de Rijksoverheid. Zodra er meer bekend is dan informeren wij u.

Op de website en Vzv facebook ziet u de uitreikingen van de Bekers en speldjes tav de Zuil van verdienste en onze leden van verdienste, Tim van Honk, Henk Mors, Leen Blok en Ruben Winter.

En u kunt uw club ondersteunen via de aankoop van een Vzv Kerstboom, Corona pakket EN de laatste Grote club actie loten kunt u kopen. U leest het verder bij de sponsor commissie.

Elementair zwemmen

We mogen weer zwemmen. Net op tijd voordat we gaan afzwemmen op zondag 29 november a.s. Het zal een vreemde gewaarwording zijn dat dit zonder de support zal zijn van vaders, moeders, opa's, oma's, broertjes of zusjes. Helaas kunnen we dat vanwege de RIVM richtlijnen niet toestaan. Onze vaste Vzv huis fotograaf (en tevens club secretaris) Dirk Raap zal deze middag vele foto's maken en delen via onze website www.velserzwemvereniging.nl zodat u toch wat mooie beelden ziet van de prestaties van uw kind.

Mocht u in het kader van de AVG of vanwege een andere reden niet willen dat uw kind herkenbaar op de foto's staat, laat ons dat dan even weten via info@velserzwemvereniging.nl. Geef daarbij even aan de naam en voor welk diploma uw kind gaat afzwemmen. Dan kan de fotograaf daar rekening mee houden. Vergeet u niet dat de kinderen pas vanaf 14:50 uur naar binnen mogen. Kom niet te vroeg en zeker niet te laat, neem uw Vzv toegangsbandje mee en een tasje voor de natte kleren.

En vlak voor de deze laatste lockdown ontving de commissie elementair zwemmen nog wel het fijne bericht dat de jaarlijkse audit ten aanzien van onze licentie NRZ -Nationale Raad Zwemveiligheid- (waar het zwemABC onder valt) uitstekend was verlopen en we daarmee wederom de erkenning hebben gekregen voor onze kennis en kunde van de instructeurs en het niveau waarop wij bij Vzv zwemles verzorgen. Gefeliciteerd !

Sponsor Commissie

Net als veel verenigingen hebben de ondernemers het ook lastig in deze tijd. Daarom wil de sponsor commissie hun dank uitspreken voor onze sponsors en leden van de VZV Business Club die VZV ondersteunen in onze doelstellingen. Daarom: Koop lokaal bij uw VZV sponsor. U vindt al onze sponsors met uitgebreide bedrijfsomschrijving hier: www.velserzwemvereniging.nl/978/vzv-sponsoren/

Als Vzv zijn we altijd op zoek naar leuke ideeen voor onze leden. Via deze actie www.velserzwemvereniging.nl/1/215/x-mas-voor-de-clubkas/ kunt u een schitterende kerstboom kopen. Deze wordt gratis thuis bezorgd, dus geen auto vol met naalden en uw steunt daarmee ook nog eens de club!

En de Grote club actie is bijna voorbij. Eerlijk gezegd valt de opbrengst wat tegen dit jaar. De corona zal hier ook vast mede verantwoordelijk voor zijn. Maar pakt u deze kans op een mooie prijs en om uw club daarbij te ondersteunen. De laatste loten koopt u online en veilig via https://lot.clubactie.nl/lot/velser-zwem-vereniging/180101

Of help u zelf of vrienden en bekenden door deze corona crisis met een echt Vzv Corona pakket. Eenvoudig te bestellen via www.velserzwemvereniging.nl/1/214/vzv-helpt-je-de-lockdown-door/

Activiteiten Commissie

Zaterdag 28 november, vanaf 20:15 uur zal DE online Vzv pub-quiz plaatsvinden. Gezellig, digitaal, maar wel verantwoord even lachen, bijpraten en je hersens pijnigen:) Inloggen via de link op website. U leest hier alles wat u moet weten https://www.velserzwemvereniging.nl/1/217/online-pubquiz-vzv/

Waterpolo

De competities liggen nog steeds stil. Gelukkig mogen we binnen de bekende 'bubbels' wel gewoon 'ouderwets' banenzwemmen. Het blijft toch een soort verslaving die plons in dat chloorwater. Door de waterpolo commissie zijn duidelijke corona protocollen opgesteld en vindt alles plaats onder het toeziend oog van een echte CoCo (corona-coordinator).

 

Blijf gezond en hopelijk tot snel weer in het zwembad!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!