VZV Zwemles Corona Protocol

Versie 07-11-2021

Het tonen van een coronatoegangsbewijs en een geldige ID bij entree van de accommodatie geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder;
Tot na controle van uw CTB draagt u een mondkapje.

• Kleed uw kind thuis om met de zwemkleding onder de bovenkleding;
  • Zorg dat u 10 minuten voor de start van de zwemles aanzwezig bent;
  • Kom zo veel mogelijk alleen met uw kind;
  • Volg de looproute naar de voor uw kind bestemde kleedcabine. De grote kleedkamers 4 en 5 en de kleine kleedcabines worden aangewezen per niveau.
  • Uw kind kleedt zich uit, de kleding gaat in een tas (eventueel slippers aan) de kleding neemt u weer mee in de tas; er blijft niets achter in de kleedcabine/kleedkamer. U verlaat de kleedruimte. Het bezet houden van een cabine of plek in de kleedkamer is niet toegestaan.
  • De tribune blijft tijdens de lessen gesloten. Of de tribune tijdens het afzwemmen open gaat wordt nog bekeken.
  • Tot nader info blijven deze regels van pas. Wij zullen altijd de laatste maatregels van het kabinet/ RIVM moeten blijven opvolgen.
De basisregels blijven van kracht, namelijk bij klachten blijf je thuis en laat je je testen, houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen.
  • Testen bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u gevaccineerd bent;
  •  Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn;
  • Dringend advies; houdt 1,5m afstand, bescherm uzelf en anderen;
  • Ga direct naar huis wanneer er klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Was vaak de handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek zwembad;
  • Schud geen handen;
  • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;

Wij vragen u beleefd en met respect voor ieders standpunt om de opgelegde maatregelen zo goed als mogelijk op te volgen. Onnodige discussies, schelden of ander opstandig gedrag gaat ons niet verder helpen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!