VZV Sponsoren -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VZV Sponsoren

VZV Sponsoren

Naast de contributie van onze leden, is sponsoring een andere belangrijke financiële levensader van onze vereniging. Mede door onze sponsors zijn wij in staat onze leden te voorzien van de juiste middelen om onze mooie sport te kunnen beoefenen. Zo beschikken wij over state-of-the-art zwemmiddelen om onze les zwemmers zo goed mogelijk voor te bereiden op het zwemexamen. En voor onze waterpoloërs liggen voldoende trainingsmaterialen klaar om succesvol te kunnen zijn. Dat alles door financiële ondersteuning van onze sponsoren! En uw bijdrage is meer dan welkom, want een zwembad voor een significant gedeelte van de week huren is geen sinecure.

Vanzelfsprekend willen wij onze sponsoren ook een podium geven, zichzelf te presenteren. Op de pagina VZV Sponsor worden? kunt u de verschillende mogelijkheden voor uw onderneming bekijken. Daarnaast organiseren wij als VZV regelmatig bijeenkomsten voor onze sponsoren, waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt netwerken, en bovendien kunt genieten van TOPwaterpolo in IJmuiden!

Wij zijn als VZV uiteraard heel erg trots dat wij deze bedrijven tot sponsoren en 'super fans' mogen rekenen. Wij willen daarom hieronder graag de ruimte geven aan deze ondernemingen om zich voor te stellen. Wilt u meer informatie? Klik dan op het logo, u wordt dan doorgestuurd naar de website van de sponsor (voor zover aanwezig).

Administratiekantoor Gerrits is hét adres voor al uw financiële papierwerk. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om u te helpen bij uw administratie en fiscale planning. Een persoonlijke benadering en aandacht voor uw individuele wensen staan bij ons centraal. We werken veel voor kleine en middelgrote (startende) bedrijven, maar ook voor uw persoonlijke administratie kunt u altijd bij ons terecht.

AutoFirst Fred Slim is een allround garagebedrijf dat 100% klantgericht te werk gaat. Uw belang staat bij ons altijd voorop. AutoFirst Fred Slim werkt op een snelle, goedkope en vooral efficiënte manier. Hierdoor betaalt u nooit te veel, wacht u nooit te lang en bent u altijd tevreden. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij AutoFirst Fred Slim aan het juiste adres!


Voor een professionele voetbehandeling bent u bij Bianca's Pedicure aan het juiste adres. Gediplomeerd Provoet Medisch Pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie van Provoet. Als pedicure kan zij u helpen bij de verzorging van uw voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen zoals ingroeiende nagels, schimmel nagels (ook wel "kalknagels" genoemd), tunnelnagels of andere nagelaandoeningen, likdoorns, eelt en kloven.

Maar ook als u geen voetproblemen heeft is het een weldaad om uw voeten eens goed te laten verzorgen en te verwennen, want de voeten zijn tenslotte onze basis. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure voor een ontspannende Deluxe Pedicurebehandeling. Of kiest u voor een Complete Pedicurebehandeling met als afsluiting prachtige gelakte nagels met gelnagelak. Uw voeten zijn het waard!

Bianca's Pedicure staat voor: professionaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht.


Op weg naar het IJmuiderstrand? Breng dan een bezoek aan Baco, dat is een belevenis en zeker de moeite waard. Groot gegroeid als dumpzaak en bekend geworden door het ruime assortiment Army Goods zoals legerkleding, schoenen, kisten etc. Inmiddels is Baco uitgegroeid tot een winkel met ook electronica (onderdelen), campingspullen en een mooie collectie kleding.

Rob Nobels Autoservice is een gezellig familiebedrijf,waar nog steeds heel veel mogelijk is. Wij werken met de meest moderne apparatuur in een ouderwets bedrijfsklimaat met een open werkplaats beleid,waar u als klant zelf kunt meekijken tijdens de APK keuring.

APK zonder afspraak, klaar terwijl u wacht,
onder het genot van een kopje koffie,
Verder kunt u zelf meekijken met de keurmeester,
zodat u een optimale indruk van u eigen auto krijgt.

Buro Brederode, gevestigd aan de Meidoornstraat in IJmuiden is uw adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiering. Daarnaast bieden wij ook dienstverlening op het gebied van administratie en verzorgen wij uw belastingaangifte.
   

Autorijschool Mieke is van oorsprong een familiebedrijf dat sinds 2004 actief is, de rijschool wordt gerund door Mieke en haar broer Gijs. Ook worden we ondersteund door invalinstructeur Wesley. Via gestructureerde wijze behandelen wij alle onderdelen die jij straks zal moeten beheersen om vlot, veilig en zelfstandig te kunnen gaan autorijden.

Autorijschool Mieke is actief in de regio’s Amsterdam, Haarlem en Zaandam en de 1e rijles is GRATIS!

Wij bieden op maat gemaakte lespakketten voor het halen van het rijbewijs B. Ons team bestaat uit drie ervaren rijinstructeurs die ieder volledig gecertificeerd zijn.
Kijk voor meer informatie over lespakketten en tarieven op de website
De Drankenier IJmuiden is de specialist van bijzondere dranken in IJmuiden. Trots zijn wij op ons prachtige en brede assortiment dranken. Exclusieve binnenlands en buitenlandse distillaten staan te wachten om uw smaakpapillen te doen veroveren. Een ruime keuze aan wijn en cadeauartikelen zijn zeker de moeite waard om de winkel aan de Noord-Arcade te bezoeken.

Ook in speciaal bier biedt de Drankenier IJmuiden een enorme keuze aan Belgische bieren, Duitse bieren maar ook prachtige bieren van Nederlandse bodem, en wat te denken van Bieren en pils uit India , Thailand de VS of Australië al deze bieren staan op voorraad en zit een bier er niet bij dan bestellen wij hem voor u.

Wereld beroemd in Santpoort en omstreken is natuurlijk Santpoorts Bier.
Hier kunt u terecht voor verschillende soorten bier, maar ook voor verschillende workshops en arrangementen.
Wij raden u aan om eens een bezoekje te doen aan de website van Santpoort Bier en wie weet gaat u straks met uw familie of vrienden een van de leuke workshops volgen.


InSpark laat bedrijven vooroplopen in hun markt. Het bewijs hiervoor? Onze klanten. Met snelheid en innovatiekracht maken zij het verschil: ze worden wendbaar en kunnen in no-time veranderen. Want ze beschikken over de juiste technologie —intelligente, innovatieve, schaalbare technologie die hen alle ruimte geeft om een digitale transformatie te realiseren voor hun organisatie. Continu en op heel korte termijn. Wil jij, net als zij, vooroplopen? Leg je graag een sterk, toekomstbestendig fundament? En wil je de technologie écht laten landen onder werknemers en stakeholders? Wij begeleiden je bij elke stap. Welkom bij InSparkAls forensisch onderzoeksbureau heeft Integis zijn kracht bewezen. Met onderzoeken in opdracht van onder meer de Sociale Verzekeringsbank, Commissie onderzoek Huisvesting ROC Leiden, woningcorporaties Vestia, Laurentius en Havensteder, de provincie Noord-Holland, de provincie Limburg, SNS Property Finance en de KNVB zijn wij betrokken bij de meest spraakmakende onderzoeken van de afgelopen jaren.

Naast onafhankelijk en onpartijdig fraudeonderzoek houden onze forensisch accountants en andere onderzoeksspecialisten zich bezig met feitenonderzoek of toedrachtsonderzoek, (financieel-administratieve) ondersteuning bij geschillen, fraudepreventie (waaronder het bevorderen van integer gedrag), ondersteuning van onderzoekscommissies en beleids- of fenomeenonderzoek.

Wereldwijd is EQUANS de grootste investeerder
in duurzame energie

EQUANS bouwt in 70 landen aan een duurzame wereld. Wij voorzien al 100 miljoen mensen dagelijks van groene stroom.
Als enige energiemaatschappij in Nederland staat EQUANS op de internationale A‑lijst met pioniers op het gebied van klimaatverbetering.

Als klant van EQUANS maakt u dus écht het verschil.
Kijk op de website van EQUANS https://www.equans.nl/   

MarFio is een begrip als het gaat om Financiële Dienstverlening is de breedste zin van het woord. Gedegen kennis en jarenlange ervaring zorgen ervoor de klanten van MarFio met een glimlach huiswaarts keren. Geen financiële uitdaging is MarFio te groot, neem daarom gerust contact op en laat u overtuigen. MarFio is dit seizoen trotse shirtsponsor geworden van de DG1 jeugd bij VZV.
Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Denk dan eens aan MH Bouw, één van de nieuwe sponsoren van VZV. Met grote zorg en vakmanschap helpen wij onze klanten in alle fase van uw bouwproject. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neem gerust contact met ons op.

Alle 11 bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep zijn aangesloten bij Schadenet. Dit is een landelijk netwerk van de beste specialisten in deze branche. Dit houdt in dat wij van de meest geschikte mensen en best passende technologie gebruik maken. Door een efficiënte uitvoering van schadeherstel kunnen wij een hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Tevens zetten wij ons in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Zo repareren wij onder milieunormering, keurmerk en regelgeving zoals FOCWA, ISO 9001 en Milieucertificaat. Daarnaast lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Kortom, bij ons kunt u met een gerust hart terecht voor al uw autoschade zoals lakschade en uitdeuken. Ook kunt bij ons uw autoschade laten taxeren.

Voor al uw persoonlijke kado's en bedrukking van kleding is er eigenlijk maar één adres in IJmuiden en omstreken. Knus & Co trotse shirtsponsor van de DG1 van VZV. In de zeer uitgebreide webshop kunt u kiezen uit een groot assoritment producten van topkwaliteit die via bedrukking gepersonaliseerd kunnen worden. Een origineler kado bestaat niet! Ook voor zakelijke klanten  is Knus & Co het juiste adres. Reeds vele ondernemers uit IJmuiden stralen dagelijks in de kleding van Wendy. Voor meer info kijkt u op de Facebook pagina van Knus & Co of op www. knus-en-co.nl 


Uitvaartondernemer Guy Troupin is geen onbekend gezicht binnen de uitvaartbranche in Haarlem en omgeving. De meeste mensen kennen de naam Troupin van de natuursteen, de gedenkmonumenten en de asbestemmingen.

Ook verzorgt Guy Troupin uitvaarten in Haarlem en omgeving. Omdat de familie Troupin al van oudsher een ambachtelijke familie is, zijn de uitvaarten ook persoonlijk en creatief. Guy Troupin wil zich echt hierin onderscheiden en verzorgt daarom, persoonlijke uitvaarten die dicht staan bij de overledene.


Zoekt u een kundige en betrouwbare partner voor de aanleg van elektriciteit, een data netwerk en/of brandmeldsystemen? Dan bent u bij Volta 1800 aan het juiste adres. Raymond Heere en zijn team staan u bij met raad en daad. Wij leveren onze projecten op binnen gestelde tijd en budget!
logovos_header.pngMet een breed portfolio van diensten voor rotating equipment, is Vos Rotating in staat om haar klanten optimaal te bedienen. Met kennis over zowel aandrijftechniek alsook pompen kunnen klanten rekenen op één betrouwbare partner voor service, revisie en nieuwlevering. De vestiging in Beverwijk is T0103 gecertificeerd waardoor ook veiligheden door Vos | Gekas & Boot zelfstandig kunnen worden gereviseerd. Werkzaamheden aan ATEX equipment zijn mogelijk door de ATEX gecertificeerde vestiging in Zevenhuizen.

Naast service, reparatie en revisie, vormen advies en engineering wezenlijke onderdelen voor een optimale dienstverlening. Hiervoor heeft Vos | Gekas & Boot een Condition Based Maintenance [CBM] team klaar staan. Dit team kan klanten bijstaan om hun CBM strategie te realiseren of de staat van rotating equipment te bepalen. Aanvullend is het voor zowel pompen als aandrijvingen mogelijk om de equipment aan te passen. De engineers van Vos | Gekas & Boot ontwerpen passende oplossingen voor iedere situatie.

Bouw of verbouwplannen? Of misschien wel een uitgebreide renovatie van uw huis? Denk dan eens aan bouwbedrijf Johan Weber. Vakmanschap is meesterschap, is het credo van deze onderneming die klanten in alle fases van hun bouwproject begeleid. Met een deskundige blik vertalen zij uw wensen in maakbare oplossingen, en uiteraard, worden alle projecten binnen tijd en budget opgeleverd. Tevreden klanten, daar doen we het voor!
Bij Daily Balance kunt u terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage, yogamassage, Indiase hoofdmassage, voetreflexmassage en triggerpoint behandelingen.
Daily Balance biedt ook stoelmassages aan, dit wordt uitgevoerd binnen mijn eigen praktijk of op een door u gewenste bedrijfslocatie.
 
 Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van VZV Sponsoring voor uw onderneming? Vul dan het contactformulier in, en richt uw vraag aan de Sponsor Commissie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!