Introductie -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Introductie

Introductie zwem-ABC

Uw kind doet mee aan de opleidingsweg voor het zwem-ABC, zoals de nieuwe zwemdiploma's sinds 1 oktober 1998 officieel heten. Om de lessen zo georganiseerd mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat u kennis neemt van een aantal belangrijke spelregels, waar u en uw kind zich aan dienen te houden. Dat zijn de volgende:

   • Kom op tijd ;
   • 10 minuten voor aanvangstijd mag u doorlopen naar de kleedkamer;
   • kettingen en andere sieraden kunnen gevaarlijk zijn en moeten af;
   •  zwemmen met pleisters/openwonden of een besmettelijke ziekte mag niet;
   • ga positief om met de vorderingen van uw kind, al zijn ze nog zo klein en …zeg eens ‘veel plezier’ in plaats van ‘doe goed je best ’;
   • om de aandacht van uw kind/pupil tijdens de les niet af te leiden, is het niet toegestaan om op de gang, van de trap naar tribune, te verblijven;
   • Het is uit hygiënisch en organisatorisch oogpunt niet toegestaan dat ouders/verzorgers op het blote-voeten-deel van het zwembad komen. Dus verder komen dan de kleedkamers met schoenen is niet toegestaan.


Zwemleiding


De zwemleiding ligt in handen van diverse lesgevers niveau 3 ondersteunt door lesgevers niveau 2. Daarnaast staan wat enthousiaste verenigingsleden met een zwem- of polo achtergrond klaar om daar in te springen  waar nodig is. Op deze manier verzorgt de Velser Zwem Vereniging dat uw kind/pupil een veilige,  plezierige en  kwalitatief  hoogstaande zwemles krijgt.

Bij vragen?

Gedurende de hele opleiding kunt u voor algemene verenigings informatie terecht aan de informatietafel, op woensdagavond voor de kleedkamers van het zwembad.

Wilt u informatie over het toetsen en afzwemmen, de globale lesinhoud of andere informatie over de zwemlessen, dan kunt u het beste een mail sturen naar crez@velserzwemvereniging.nl.  Tijdens de les is het niet mogelijk vragen te stellen over bijvoorbeeld de vorderingen van uw kind. Uiteraard willen wij u wel te woord staan en eventuele vragen beantwoorden. U kunt altijd contact opnemen met Renee Kwak, Petra Visman en Sigrid (coördinatoren zwem-ABC) stuur dan een mail naar eerder genoemd e-mail adres.  

Heeft u een vraag of een mededeling voor het kader dan kunt u terecht bij één van onze mensen die in de blote-voeten-gang voor de douches de zwemmers opvangt of aan de informatietafel voorbij de kleedkamers. Slechts in zeer dringende situaties mag u op blote voeten of met overschoenen de zwemzaal betreden. Wij houden u graag op de hoogte van de vorderingen van uw kind. Daarom is het bad enkele keren per jaar open om de vorderingen van uw kind te bekijken. U mag dan alleen de zwemzaal betreden op blote voeten of met overschoenen aan. (te koop in het zwembad). 

Heeft u daarna nog vragen dan mag u tijdens de laatste lesminuten op blote voeten of met overschoenen aan even het bad in.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!